Werkgevers
0

Van den Borne BV

Terug naar alle resultaten

Van den Borne BV

Valkenswaard, John F. Kennedylaan 79

www.vandenborne.nl

Van den Borne B.V. in Valkenswaard is een technische groothandel op het gebied van pompen, (druk)leidingsystemen en automatische beregening. Van den Borne is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring.

Werken bij Van den Borne

Werken bij Van den Borne betekent werken in een gelijkwaardige, familiaire werkomgeving waar je binnen een vriendelijke en informele cultuur met elkaar samenwerkt. De deuren staan voor elkaar open. We zijn een Nederlands familiebedrijf en opgericht in 1970. Daar zijn we trots op!

Als medewerker ben je belangrijk, je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om initiatief te nemen. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd! De prettige werksfeer resulteert in een laag personeelsverloop.

Van den Borne biedt haar medewerkers een prettige ergonomische werkplek in een modern bedrijfspand. Volledig volgens de nieuwe normen met veel lichtinval en klimaatneutraal.

Onze kernwaarden - pas jij bij ons?

Wij tonen initiatief, we werken respectvol, staan open voor verandering, bij Van den Borne groeien wij door. Bij Van den Borne geloven wij in de kernwaarden BROES, iedere dag opnieuw.

Betrouwbaar Wij tonen initiatief en laten onze deskundigheid zien. We komen met verbetervoorstellen en lossen problemen op. Zeg wat je doet, doe wat je zegt. Wij komen onze afspraken na.

Respectvol Hier mag je zijn wie je bent. We werken respectvol samen door open en eerlijk te communiceren en elkaar te helpen waar mogelijk.

Ondernemend Wij hebben het lef om onze nek uit te steken, initiatief te tonen en proactief te denken voor zowel onze collega’s, klanten en het bedrijf.

Enthousiast We werken met plezier en overtuiging en staan open voor verandering. We tonen interesse in elkaar en betrekken iedereen bij het team.

Samenwerkend Bij Van den Borne groeien wij door samen te werken, onze krachten en talenten te delen, en van elkaar te leren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img