Werkgevers
0

VDL Gereedschapmakerij B.V.

Terug naar alle resultaten

VDL Gereedschapmakerij B.V.

Hapert, Industrieweg 29

https://www.vdlgereedschapmakerij.nl/

VDL Gereedschapmakerij richt zich op het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van gereedschappen t.b.v. het productieproces gericht op de verwerking van plaatmateriaal in de metaalverwerkende industrie.

VDL Gereedschapmakerij is in staat om variërende, van eenvoudige tot zeer complexe, gereedschappen te leveren. Van prototype tooling voor kleine series tot high volume productietooling. VDL Gereedschapmakerij is toonaangevend op het gebied van gecompliceerde volgsnijbuiggereedschappen met grotere afmetingen. Verder heeft VDL Gereedschapmakerij zich ontwikkeld tot fabrikant van enkel stuks tot middelgrote series fijnmechanische precisiecomponenten.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Dat begint natuurlijk bij de basis; gereedschappen en productiemallen! De gereedschappen van VDL Gereedschapmakerij zijn grotendeels bestemd voor de productie van automotive onderdelen. Een belangrijke klant is ons zusterbedrijf VDL VDS Technische Industrie. Hier worden met onze gereedschappen diverse onderdelen gemaakt zoals ruitenwisserarmen en autostoelonderdelen, maar ook verschillende onderdelen voor de truck- en trailerindustrie. Binnen ons bedrijf hebben we een heldere structuur, waar duidelijkheid en directheid samengaan met een gemoedelijke sfeer. Samen werken we hard om het vakmanschap te bewaren. Hierbij krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wil jij hier ook graag deel van uitmaken? Dan zien we graag jouw motivatie tegemoet!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img