Werkgevers
0

Verheggen Elektrotechniek

Terug naar alle resultaten

Verheggen Elektrotechniek

Wintelre, Slikdijk 14

www.verheggen-elektro.nl

Verheggen Elektrotechniek is in 2004 opgericht door Joris Verheggen en gevestigd in Wintelre, in de buurt van Eindhoven Airport. Het team telt momenteel 36 collega’s, bestaande uit een groep monteurs, projectleider, tekenaars, calculators en administratieve krachten. Onze experts weten altijd op een innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Dit doen wij met een flinke dosis kennis en plezier.

Wij bieden hét totaalpakket. Naast een aantal vaste opdrachtgevers, staan wij altijd open voor nieuwe opdrachtgevers. Wij installeren en onderhouden installaties voor uiteenlopende sectoren. Wij realiseren projecten op gebied van wonen, werken, leren en recreëren. Korte lijnen zorgen voor flexibiliteit en duidelijkheid, zowel binnen als buiten onze organisatie. Dat maakt ons, in combinatie met onze range aan certificeringen en erkenningen, een meerwaarde voor onze klanten.

Verheggen Elektrotechniek toont hiermee aan op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Onze medewerkers weten altijd op een innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars Elektrotechniek, DES Service & Onderhoud, MCS, BSS en NVO Verdelerbouw.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img