Werkgevers
0

VSB Wellness

Diessen, Sprenkeleind 18-20

https://www.vsbwellness.nl/

VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness- en interieurprojecten in onder meer de vrijetijds- en projectenmarkt. De organisatie hanteert op alle fronten de hoogste normen en is dé totaalpartner die het complete traject -van ontwerp tot after-sales bedient. VSB werkt met grote opdrachtgevers als projectontwikkelaars, recreatieparken, hotels en hotelketens, thermen, sportscholen, architecten, jachtbouwers en uiteraard ook particulieren zijn de opdrachten divers. Voert eenvoudige opdrachten uit en heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe projecten. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld zit daarom in ons assortiment.

IEDER PROJECT EEN NIEUWE UITDAGING Naast functionaliteit speelt uitstraling een belangrijke rol. Iedere opdrachtgever heeft daarbij zijn eigen gedachte. VSB wellness helpt graag die gedachten vorm te geven.

BEST OF THE BEST VSB Wellness is heel selectief als het om merken en producten gaat. Alleen met de beste merken gaan we in zee. Kwaliteit gaat boven alles. VSB Wellness hecht er waarde aan achter zijn producten te staan.

VSB ALS TRENDSETTER VSB Wellness kiest ervoor geen trendvolger maar een trendsetter te zijn. Materiaalkeuze, met alle voor-en nadelen op een rijtje, het vakmanschap van onze medewerkers als bagage.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img