Waar vind ik een volledig overzicht van de dienstverlening van Werken in de Regio

Deze tarievenpagina toont slechts een fractie van onze mogelijkheden. Via deze link kun je een PDF downloaden met daarin alle mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover dan kun je altijd vrijblijvend contact met opnemen via 0497 447 000 of via info@werkeninderegio.nl

Waarom zou ik kiezen voor Werken in de Regio boven een andere vacaturesite of uitzender?

Werken in de Regio is het enige one-stop-sourcing bedrijf van Nederland. Bij ons bepaal jij zelf op welke manier je jouw kandidaten wil werven. Je kunt kiezen voor het zelf werven van kandidaten of het in onze handen leggen van jouw (volledige) wervingsvraagstuk. Zo hebben wij voor elk budget een passende oplossing. Daarnaast werken wij met een grote focus op lokaal niveau. De recruiters van Werken in de Regio komen uit de omgeving en weten precies waar jouw kandidaten zich bevinden.

Ik weet niet wat het beste bij mijn wervingsvraagstuk past. Kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard helpen wij je graag. Wij kennen de arbeidsmarkt in de regio als geen ander en kunnen op basis van onder andere de arbeidsmarktkraptecijfers en jouw werkgeversmerk de beste tactiek bepalen. Neem daarvoor telefonisch contact op via 0497 447 000 of stuur een mailtje naar info@werkeninderegio.nl

Kan tussentijds mijn pakket wijzigen?

Wanneer je een pakket hebt gekozen krijg je een plaatsingstegoed die je gedurende een jaar kunt inzetten. Je weet namelijk nooit wanneer je een vacature wilt gaan plaatsen.
Onverhoopt toch meer vacatures? Geen probleem. Je kunt altijd je pakket opwaarderen zodat je meer vacatures kunt plaatsen. Als je een pakket hebt kun je tevens losse vacatureplaatsingen doen met extra korting. 

Wat is een werkgeverspagina precies?

Wanneer je kiest voor een pakket krijg je daarbij een werkgeverspagina welke online staat gedurende de looptijd van jouw pakket. Op deze werkgeverspagina staan niet alleen je vacatures, maar heb je als werkgever alle ruimte om jouw werkgeversmerk te profileren. Je kunt je pagina aankleden met foto’s, video’s en zelfs een virtuele tour die je via ons kunt inregelen met een employer branding pakket.

Krijg ik inzicht in de resultaten van mijn social- of videocampagne?

Wanneer je kiest voor een social- of videocampagne krijg je na circa 2 weken een tussenevaluatie van jouw campagne. De marketeers van Werken in de Regio zullen op basis van deze tussenevaluatie (in samenwerking met jouw persoonlijke accountmanager) de campagne aanscherpen om te zorgen voor nog betere resultaten. Ook na de looptijd van de campagne wordt de campagne geëvalueerd en zal jouw accountmanager deze resultaten met je delen.

Wat is het effect van een topvacature?

Bij een topvacature wordt jouw vacature bovenaan geplaatst in gerichte zoekopdrachten én op de homepage van Werken in de Regio. Dit zorgt voor circa 20% meer bezoekers dan een normale vacature. Voor een klein bedrag van €79,- is dit dus zeker de moeite!  

Wanneer is kiezen voor recruitment een betere keuze?

Als je mensen nodig hebt maar de capaciteit, tijd en/of know-how mist om zelf te werven is detachering of werving & selectie een perfecte oplossing. Je kunt ons in dat geval zien als je eigen (externe) HR-afdeling. Een bijkomend voordeel is dat je ons pas betaalt wanneer er daadwerkelijk iemand bij je in dienst treed.

Bij een pakket zit 10% korting op events. Wat voor events zijn dit?

Werken in de Regio organiseert jaarlijks twee events voor werkgevers en werkzoekenden. Eén daarvan is de Open Bedrijven Dag. Bij dit grootschalige evenement openen diverse bedrijven in de regio de deuren voor het grote publiek. Wij verzorgen hierbij de volledige promotie van jouw open bedrijven dag en het totale event. In 2020 bezochten circa 18.000 bezoekers dit event in de Brabantse Kempen. 

Daarnaast willen wij (wanneer het weer kan) een grootschalige beurs organiseren op één locatie. Dit evenement (spirituele opvolger van de Banenbeurs) heeft vanwege corona tot op heden nog niet plaats gevonden. Meer informatie hierover volgt spoedig!

Ik wil mijn vacature verlengen, maar dit kost ineens veel meer. Hoe kan dit?

Om te zorgen dat onze website altijd actueel is voor werkzoekenden hanteren wij een plaatsingstermijn van 30 dagen. Wanneer je vacature binnen deze 30 dagen niet is ingevuld kun je ervoor kiezen om je vacature te verlengen tegen een voordelig tarief. Hiervoor krijg je op jouw mailadres meerdere malen een herinnering gestuurd.
Mocht je dit niet doen binnen de plaatsingstermijn van 30 dagen, dan wordt dit gezien als een nieuwe vacatureplaatsing, waarvoor wij het normale tarief hanteren.

Ik heb nu personeel nodig! Wat adviseren jullie mij?

Als de druk het hoogst is komt de kracht van Werken in de Regio het best naar boven. We kunnen er namelijk altijd voor kiezen om het 'zelf werven' en 'laten werven' te combineren. Op deze manier zet je alle mogelijke hengeltjes uit.
Mocht er uiteindelijk iemand  bij jou aan de slag gaan die onze recruiters voor jou hebben gevonden, dan worden de kosten van het zelf werven deels teruggestort.
Neem gerust contact met ons op via 0497 447 000 en vraag naar de mogelijkheden hiervoor.