Werkgevers
0

DE VOORDELEN VAN LATEN WERVEN?

Jouw topkandidaten laten werven

RECRUITMENT: JOUW TOPKANDIDAAT LATEN WERVEN

Laat ons het werk voor je doen. Met recruitment zoeken, vinden en plaatsen wij jouw nieuwe medewerkers. Wij hebben al duizenden medewerkers aan een mooie baan geholpen in de regio. We weten waar we over praten. Met ons grote netwerk in de regio, een eigen marketingafdeling en een zeer ervaren team van recruiters, hebben wij alles in huis om jouw vacatures in te vullen met de beste kandidaten. En niet onbelangrijk: je betaalt ons pas als de kandidaat daadwerkelijk bij je in dienst komt.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
recruitment is werving & selectie en detachering

JOUW RECRUITMENTSPECIALIST IN DE REGIO.

Recruitment is eigenlijk een verzamelnaam voor detachering, payrolling en werving en selectie. Verschillende diensten met elk hun eigen toepassingen en voordelen. Het ene recruitment is het andere dus niet. Zeker niet bij Werken in de Regio. Voor al onze diensten geldt namelijk: wij gaan voor een langetermijnoplossing en hechten veel waarde aan een persoonlijke klik. We luisteren graag écht naar jouw wensen en weten hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

WERVING & SELECTIE

Wil je zelf iemand aannemen, maar heb je hulp nodig om de juiste persoon te vinden? Geen nood, voor ons is dit dagelijkse kost. Ons netwerk reikt tot in alle uithoeken van de Kempen (en daarbuiten) en onze recruiters hebben veel ervaring met werving en selectie. Met onze eigen kanalen bereiken we elke dag bovendien duizenden mensen die wel oren hebben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien zetten we je vacature ook op andere jobboards uit. Klinkt keigoed, toch?!

MEER OVER WERVING & SELECTIE

PAYROLLING

Met payrolling draaien we de rollen eens om: jij zoekt zelf een kandidaat (of je hebt al iemand gevonden) en wij regelen de hele papierwinkel. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de personeelsadminstratie en je nieuwe medewerker komt zelfs bij ons op de loonlijst. Lekker makkelijk en ideaal voor kleine ondernemers.

MEER OVER PAYROLLING

DETACHERING

Kies je voor detachering? Dan gaan wij op zoek naar een passende werknemer voor je bedrijf. Deze komt (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst. Zo zijn wij juridisch werkgever en loop je zelf een stuk minder risico. En die administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening.

MEER OVER DETACHERING
chatbot-img