Werkgevers
0

VOORDELEN VAN ZELF WERVEN

Zelf zoeken naar een mooie baan op fietsafstand

Profiteer van de voordelen van een pakket

Verwacht je meerdere vacatures op jaarbasis of wil je als werkgever doorlopend in beeld zijn bij (potentieel) werkzoekenden? Ga dan voor een pakket. Je profiteert dan van de vele voordelen zoals het gratis plaatsen van stages, kortingen op diensten en een werkgeverspagina die heel het jaar online staat.

Bekijk de verschillende pakketten
Zelf zoeken naar een mooie baan op fietsafstand

Zet je vacature online en bereik duizenden potentiële kandidaten uit de regio

Op onze vacaturesite staan alle vacatures in jouw regio verzameld. Door regionale bedrijven, voor regionaal werkzoekenden. Wist je dat we dagelijks zo’n 1.300 unieke bezoekers trekken? Wij durven wel te wedden dat jouw nieuwe medewerker daarbij zit. Zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Je vacature wordt bovendien doorgeplaatst op Indeed.nl.

Plaats direct een vacature

SOCIAL MEDIA

Het succesvol invullen van een vacature begint bij een zo groot mogelijk bereik. Kies daarom bij het aanmaken van jouw vacature voor de verschillende extra boosters op social media. Hiermee vergroot je de kans op goede sollicitaties aanzienlijk. Jouw vacature komt, met eigen logo, recht onder de neus van onze 13.000 volgers op Facebook. Met de optie ‘gepromoot’ komt er ook nog eens een gerichte advertentie onder jouw gewenste doelgroep, waarmee de kans van slagen vele malen groter wordt.

VIDEOCAMPAGNES

Wil jij meer bekendheid voor jouw bedrijf onder het grote publiek? Wil je het gevoel en de sfeer van de werkplek neerzetten op een manier waar je nog jaren profijt van hebt? Video is dé manier om laagdrempelig mensen te interesseren in jouw bedrijf. Dus ga voor maximale exposure en laat die toppers maar binnenstromen! We plaatsen je vacature door op onze kanalen. En uiteraard kun jij jouw video ook gebruiken op je eigen website, op je Google bedrijfspagina of bijvoorbeeld op je eigen social kanalen. Twee vliegen in 1 klap! Een videocampagne schaf je eenvoudig aan tijdens het opvoeren van jouw vacature.

Employer branding op maat.

Employer branding op maat

Een sterk werkgeversmerk is de eerste stap voor jouw bedrijf om sollicitanten naar je toe te trekken. Door het inzetten van employer branding leren potentiële medewerkers jouw bedrijf echt kennen en krijgen ze een goed beeld van de bedrijfscultuur. Met onze grote kennis van de arbeidsmarkt en ons multidisciplinaire marketingteam hebben wij alles in huis om jouw bedrijf op de kaart te zetten! Er zijn tal van mogelijkheden en manieren om te werken aan jouw werkgeversmerk. We gaan daarom graag met je in gesprek zodat wij je kunnen adviseren op basis van jouw wensen en behoeften.

Maak direct een afspraak!
Mogelijkheden van recruitment bekijken

Liever het werk uit handen geven: kies voor laten werven!

Geen tijd of expertise om zelf te werven voor jouw vacature(s)? Wij nemen je werving graag uit handen. Met onze grote kennis van (en liefde voor) de regio en een regionaal topteam doen wij er alles aan om jouw vacature succesvol in te vullen. Helemaal mooi: wij werken op no cure no pay basis. Dat betekent dat jij als werkgever pas betaald voor onze diensten, zodra er daadwerkelijk een nieuwe kandidaat gaat starten.

Meer over laten werven
chatbot-img